Hongarije op het Europees kampioenschap voetbal 2016











Flag of Hungary.svg
HUN















Thuistenue
















Uittenue



Hongarije was een van de deelnemende landen aan het Europees kampioenschap voetbal 2016 in Frankrijk. Het was de derde deelname voor het land, de eerste sinds het EK 1972. Hongarije werd in de achtste finale uitgeschakeld door België.




Inhoud






  • 1 Kwalificatie


    • 1.1 Kwalificatieduels


    • 1.2 Stand groep F


    • 1.3 Play-off




  • 2 EK-voorbereiding


    • 2.1 Wedstrijden




  • 3 Het Europees kampioenschap


    • 3.1 Uitrustingen


    • 3.2 Technische staf


    • 3.3 Selectie en statistieken


    • 3.4 Wedstrijden


      • 3.4.1 Groepsfase


      • 3.4.2 Achtste finale









Kwalificatie



1rightarrow blue.svgEuropees kampioenschap voetbal 2016 (kwalificatie)

Hongarije begon op 7 september 2014 met een thuiswedstrijd aan de kwalificatiecampagne. De Hongaren gingen met 1-2 onderuit tegen Noord-Ierland. De Hongaren kwamen eerst op voorsprong na een goal van Tamás Priskin, maar in de laatste tien minuten scoorden de Noord-Ieren nog via Niall McGinn en Kyle Lafferty. Een maand later moest Hongarije op bezoek bij Roemenië. Roemenië kwam op slag van rust op voorsprong via Raul Rusescu. Acht minuten voor tijd maakte Balázs Dzsudzsák gelijk en legde zo de 1-1 eindstand vast. Enkele dagen later volgde een nieuwe uitwedstrijd in en tegen Faeröer. De wedstrijd werd gewonnen met 0-1 dankzij een goal van Ádám Szalai. Op 14 november 2014 volgde de thuiswedstrijd tegen Finland. De Hongaren wonnen opnieuw met een doelpunt verschil na een goal van Zoltán Gera.


De volgende wedstrijd vond pas plaats op 29 maart 2015. De Hongaren ontvingen Griekenland. De wedstrijd eindigde op 0-0. Op 13 juni 2015 ging Hongarije op bezoek bij de Finnen. Voor de derde keer wonnen de Hongaren de wedstrijd met een goal verschil, na een late voltreffer van Zoltán Stieber. Een maand later stapte bondscoach Pál Dárdai op om hoofdtrainer te kunnen worden bij Hertha BSC en werd de Duitser Bernd Storck aangesteld als zijn opvolger.


Begin september 2015 volgden twee belangrijke wedstrijden tegen de twee koplopers van de groep: thuis tegen de Roemenen (0-0) en uit bij de Noord-Ieren (1-1). De match in Noord-Ierland leek op winst uit te draaien na een goal van Richárd Guzmics, maar in de toegevoegde tijd wist Lafferty de gelijkmaker te scoren, hoewel de Noord-Ieren op het laatst nog met zijn tienen overbleven.


Op 8 oktober 2015 speelden de Hongaren hun voorlaatste kwalificatiewedstrijd thuis tegen de Faeröer. Faeröer kwam al vroeg op voorsprong via Róaldur Jakobsen, maar twee goals van Dániel Böde hielden de drie punten thuis. Voor hun laatste wedstrijd gingen de Hongaren op bezoek bij de Grieken. De spektakelmatch eindigde in het voordeel van de Grieken met 4-3. Voor Hongarije scoorden Gergő Lovrencsics en Krisztián Németh (2x).


Hongarije eindigde op de derde plaats, waardoor het in november 2015 nog twee barragewedstrijden moest spelen tegen Noorwegen. De heenwedstrijd in Oslo eindigde op 0-1 na een treffer van László Kleinheisler halverwege de eerste helft. In Boedapest maakte Hongarije de klus af. Priskin maakte de 1-0 vroeg in de eerste helft. Een owngoal van Markus Henriksen in de 84ste minuut zette Hongarije helemaal op rozen. De late aansluitingstreffer van diezelfde Henriksen kon dan ook niet meer baten. Zo kwalificeerde Hongarije zich voor het EK 2016 en mag voor het eerst sinds 1972 nog eens op het Europese eindtoernooi spelen.



Kwalificatieduels








































































7 september 2014

Hongarije Vlag van Hongarije

1 – 2

Vlag van Noord-Ierland Noord-Ierland

11 oktober 2014

Roemenië Vlag van Roemenië

1 – 1

Vlag van Hongarije Hongarije

14 oktober 2014

Faeröer Vlag van Faeröer

0 – 1

Vlag van Hongarije Hongarije

14 november 2014

Hongarije Vlag van Hongarije

1 – 0

Vlag van Finland Finland

29 maart 2015

Hongarije Vlag van Hongarije

0 – 0

Vlag van Griekenland Griekenland

13 juni 2015

Finland Vlag van Finland

0 – 1

Vlag van Hongarije Hongarije

4 september 2015

Hongarije Vlag van Hongarije

0 – 0

Vlag van Roemenië Roemenië

7 september 2015

Noord-Ierland Vlag van Noord-Ierland

1 – 1

Vlag van Hongarije Hongarije

8 oktober 2015

Hongarije Vlag van Hongarije

2 – 1

Vlag van Faeröer Faeröer

11 oktober 2015

Griekenland Vlag van Griekenland

4 – 3

Vlag van Hongarije Hongarije


Stand groep F























































































Pos
Land
Wed
Win
Gel
Ver
DV
DT
+/-
Pnt

1

Vlag van Noord-Ierland Noord-Ierland
10 6 3 1 16 8 +8
21

2

Vlag van Roemenië Roemenië
10 5 5 0 11 2 +9
20

3

Vlag van Hongarije Hongarije
10 4 4 2 11 9 +2
16

4

Vlag van Finland Finland
10 3 3 4 9 10 –1
12

5

Vlag van Faeröer Faeröer
10 2 0 8 6 17 -11
6

6

Vlag van Griekenland Griekenland
10 1 3 6 7 14 –7
6


Play-off
























12 november 2015

Noorwegen Vlag van Noorwegen

0 – 1

Vlag van Hongarije Hongarije

15 november 2015

Hongarije Vlag van Hongarije

2 – 1

Vlag van Noorwegen Noorwegen


EK-voorbereiding



Wedstrijden




















26 maart 2016
«onderlinge duels»
18:00 (UTC+1)


Hongarije Vlag van Hongarije

1 – 1

Vlag van Kroatië Kroatië

Groupama Arena, Boedapest
Scheidsrechter: Radek Příhoda (Tsjechië)

Dzsudzsák Goal 79'


Goal 18' Mandžukić



















20 mei 2016
«onderlinge duels»
18:00 (UTC+2)


Hongarije Vlag van Hongarije

0 – 0

Vlag van Ivoorkust Ivoorkust

Groupama Arena, Boedapest
Scheidsrechter: Vlado Glođović (Servië)






















4 juni 2016
«onderlinge duels»
19:00 (UTC+2)


Duitsland Vlag van Duitsland

2 – 0

Vlag van Hongarije Hongarije

Veltins-Arena, Gelsenkirchen
Scheidsrechter: Martin Strömbergsson (Zweden)

Lang Goal 39' (e.d.)
Müller Goal 63'




Het Europees kampioenschap


De loting vond op 12 december 2015 plaats in Parijs. Hongarije werd ondergebracht in groep F, samen met Portugal, IJsland en Oostenrijk.


Hongarije won het eerste groepsduel met 2-0 van Oostenrijk. Ádám Szalai kwam na een pass van László Kleinheisler in de 62e minuut alleen voor doelman Robert Almer te staan en schoot vandaaruit de 1-0 binnen. Vier minuten later kreeg Aleksandar Dragović zijn tweede gele kaart na doorgaan op Tamás Kádár en moest Oostenrijk met tien man verder. Vlak voor tijd maakte invaller Zoltán Stieber 2-0. Nadat de eveneens ingevallen Tamás Priskin hem in een counter richting het Oostenrijks strafschopgebied stuurde, stifte hij de bal over Almer. Doelman Gábor Király werd tijdens deze wedstrijd de oudste speler ooit op een EK. Hij begon die dag op een leeftijd van 40 jaar en 74 dagen aan het duel en onttroonde daarmee Lothar Matthäus als recordhouder. Hongarije speelde vier dagen later met 1-1 gelijk tegen IJsland. De IJslanders kwamen in de 39e minuut op voorsprong nadat het Király niet lukte om een hoekschop van Jóhann Berg Guðmundsson vast te houden. Ragnar Sigurðsson kopte de bal daarop voor de voeten van Aron Gunnarsson, waarna Tamás Kádár die neerlegde en een strafschop veroorzaakte. Gylfi Sigurðsson verzilverde de penalty. Drie minuten voor tijd kwam de eindstand op het bord. Nemanja Nikolić gaf een voorzet van rechts. Birkir Már Sævarsson probeerde de bal te onderscheppen voor invaller Dániel Böde erbij kon, maar werkte die daarbij in eigen doel.


Dankzij het onderling resultaat tegen Oostenrijk en ontwikkelingen in andere poules, wist Hongarije een dag voor aanvang van de derde groepswedstrijd al dat het in ieder geval doorging naar de achtste finales. Afhankelijk van de uitslag tegen het nog niet geplaatste Portugal, kon dat alleen nog als groepswinnaar, nummer twee of als één van de vier beste nummers drie van het toernooi gebeuren. Het werd 3-3. Hongarije kwam drie keer voor en Portugal maakte drie keer gelijk. De eerste voorsprong kwam er in de 19e minuut. Cristiano Ronaldo kopte een corner van Balázs Dzsudzsák weg, waarna Nani de bal met het hoofd verlengde. Hierdoor kwam die voor de voeten van Zoltán Gera, die de bal van buiten het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek schoot. Nani maakte een paar minuten voor rust gelijk. Hij verscheen op aangeven van Ronaldo links voor het Hongaarse doel op en passeerde Király in de korte hoek. Dzsudzsák zette Hongarije in de 47e minuut op 2-1. Hij nam een vrije trap rechts voor het Portugese doel, die via de bovenarm van verdediger André Gomes voorbij doelman Rui Patrício ging. Ronaldo maakte drie minuten later weer gelijk. Na een voorzet van João Mário tikte hij de bal met zijn rechterhak achter zijn standbeen langs in het Hongaarse doel. De 3-2 voor Hongarije begon opnieuw bij een vrije trap van Dzsudzsák. Die schoot hij ditmaal eerst tegen Ronaldo aan, maar de bal stuitte terug voor zijn voeten. Zijn tweede schot ging deze keer via het been van Nani het Portugese doel in. Het laatste doelpunt kwam opnieuw op naam van Ronaldo, die in de 62e minuut een voorzet van links van invaller Ricardo Quaresma inkopte. Door dit gelijkspel bleef Hongarije IJsland op basis van het onderlinge resultaat voor en won het groep F.


De Hongaren namen het in hun achtste finale op tegen België, de nummer twee van groep E. Dat kwam in de tiende minuut met 0-1 voor. Kevin De Bruyne schoot een vrije trap vanaf links hoog voor het doel, Toby Alderweireld kopte in. België verdubbelde de score in de 78e minuut. Dzsudzsák kopte een corner van De Bruyne van rechts het strafschopgebied uit, waardoor die voor de voeten van Eden Hazard viel. Hij speelde zichzelf vrij aan de linkerkant en gaf vervolgens een lage voorzet voor het doel. Invaller Michy Batshuayi tikte de bal daarna vanaf de rand van het doelgebied rechts langs Király. Een dikke minuut later maakte Hazard zelf 0-3. Na een aanval van de Hongaren zette België een counter op. De eveneens ingevallen Yannick Carrasco speelde De Bruyne aan, die Hazard over de linkerkant van het veld wegstuurde. Die negeerde deze keer zijn meegelopen teamgenoten en sneed naar binnen, waarna hij de bal vanaf de rand van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek schoot. België maakte in de blessuretijd nog een vierde doelpunt. Ádám Nagy speelde op het middenveld per ongeluk tegenstander Axel Witsel aan, die de bal direct naar voren naar Radja Nainggolan schoot. Hij gaf een steekpass tussen Ádám Lang en Richárd Guzmics door en zette daarmee Carrasco op links alleen voor Király. Hij schoot in de korte hoek raak: 0-4. Daarmee zat het toernooi er voor Hongarije op.



Uitrustingen





















Thuis
















Uit
















Alternatief
















Doelman




Technische staf

































Bernd Storck.jpg
Functie
Naam
Bondscoach
Bernd Storck (foto)
Assistent-coach
Andreas Möller
Assistent-coach
Zoltán Szélesi
Keeperstrainer Holger Gehrke
Technisch manager József Bazsánt
Dokter Gergely Pánics


Selectie en statistieken




















































































































































































































































































































































Nr.
Naam
Geboortedatum

GW

Goal.svg

Yellow card.svg

Yellow-red card.svg

Red card.svg

Sub on.svg

Sub off.svg
Club
Positie(s)
1 Gábor Király 01-04-1976 4 0 0 0 0 0 0
Vlag van Hongarije Szombathelyi Haladás

GK
2 Ádám Lang 17-01-1993 4 0 1 0 0 0 0
Vlag van Hongarije Videoton

CB
3 Mihály Korhut 01-12-1988 1 0 0 0 0 0 0
Vlag van Hongarije Debrecen

LB
4 Tamás Kádár 14-03-1990 3 0 2 0 0 0 0
Vlag van Polen Lech Poznań

CB, LB
5 Attila Fiola 17-02-1990 1 0 0 0 0 0 0
Vlag van Hongarije Puskás Akadémia

RB
6 Ákos Elek 21-07-1988 2 0 1 0 0 1 0
Vlag van Hongarije Diósgyőr

DM
7
Balázs Dzsudzsák Aanvoerder
23-12-1986 4 2 1 0 0 0 0
Vlag van Turkije Bursaspor

RW, LW
8 Ádám Nagy 17-06-1995 3 0 1 0 0 0 0
Vlag van Hongarije Ferencváros

DM, CM
9 Ádám Szalai 09-12-1987 4 1 1 0 0 1 2
Vlag van Duitsland Hannover 96

CF
10 Zoltán Gera 22-04-1979 4 1 1 0 0 0 2
Vlag van Hongarije Ferencváros

AM, CM
11 Krisztián Németh 05-01-1989 2 0 1 0 0 1 1
Vlag van Qatar Al-Gharafa

CF, RW, LW
12 Dénes Dibusz 16-11-1990 0 0 0 0 0 0 0
Vlag van Hongarije Ferencváros

GK
13 Dániel Böde 24-10-1986 2 0 0 0 0 2 0
Vlag van Hongarije Ferencváros

CF
14 Gergő Lovrencsics 01-09-1988 2 0 0 0 0 0 1
Vlag van Polen Lech Poznań

RB, RW
15 László Kleinheisler 08-04-1994 2 0 1 0 0 0 1
Vlag van Duitsland Werder Bremen

AM, LW, RW
16 Ádám Pintér 12-06-1988 3 0 0 0 0 1 1
Vlag van Hongarije Ferencváros

CB, DM
17 Nemanja Nikolić 31-12-1987 2 0 0 0 0 2 0
Vlag van Polen Legia Warschau

CF
18 Zoltán Stieber 16-10-1988 3 1 0 0 0 2 1
Vlag van Duitsland FC Nürnberg

LW, RW, AM
19 Tamás Priskin 27-09-1986 2 0 0 0 0 1 1
Vlag van Slowakije Slovan Bratislava

CF, LW
20 Richárd Guzmics 16-04-1987 4 0 1 0 0 0 0
Vlag van Polen Wisła Kraków

CB
21 Barnabás Bese 06-05-1994 1 0 0 0 0 1 0
Vlag van Hongarije MTK Hungária

RB
22 Péter Gulácsi 11-05-1992 0 0 0 0 0 0 0
Vlag van Duitsland RB Leipzig

GK
23 Roland Juhász 01-07-1983 3 0 1 0 0 0 2
Vlag van Hongarije Videoton

CB


Wedstrijden































































Nr.
Land

GW

W

G

V

DV

DT

DS

Ptn
1
Vlag van Hongarije Hongarije
3 1 2 0 6 4 +2
5
2
Vlag van IJsland IJsland
3 1 2 0 4 3 +1
5
3
Vlag van Portugal Portugal
3 0 3 0 4 4 0
3
4
Vlag van Oostenrijk Oostenrijk
3 0 1 2 1 4 -3
1


Groepsfase




















14 juni 2016
«onderlinge duels»
18:00 (UTC+2)


Oostenrijk Vlag van Oostenrijk

0 – 2

Vlag van Hongarije Hongarije

Nouveau Stade Bordeaux, Bordeaux
Toeschouwers: 34.424
Scheidsrechter: Clément Turpin (Frankrijk)



Goal 62' Szalai
Goal 87' Stieber


















Oostenrijk
















Hongarije































































































Oostenrijk:

GK 1
Robert Almer
RB 17
Florian Klein
CB 3 Aleksandar Dragović
Kreeg geel 33' Kreeg voor de tweede keer geel en dus rood 66'
CB 4
Martin Hinteregger
LB 5
Christian Fuchs Aanvoerder
CM 14
Julian Baumgartlinger
CM 8
David Alaba
RW 11 Martin Harnik
Red Arrow Down.svg 78'
AM 10 Zlatko Junuzović
Red Arrow Down.svg 60'
LW 7
Marko Arnautović
CF 21 Marc Janko
Red Arrow Down.svg 65'

Wisselspelers:
MF 20 Marcel Sabitzer
Green Arrow Up.svg 60'
FW 9 Rubin Okotie
Green Arrow Up.svg 65'
MF 18 Alessandro Schöpf
Green Arrow Up.svg 78'

Coach:

Vlag van Zwitserland Marcel Koller


Oostenrijk-Hongarije 14-06-2016.svg























































































Hongarije:

GK 1
Gábor Király
RB 5
Attila Fiola
CB 20
Richárd Guzmics
CB 2
Ádám Lang
LB 4
Tamás Kádár
CM 8
Ádám Nagy
CM 10
Zoltán Gera
RW 11 Krisztián Németh
Kreeg geel 80' Red Arrow Down.svg 89'
AM 15 László Kleinheisler
Red Arrow Down.svg 79'
LW 7
Balázs Dzsudzsák Aanvoerder
CF 9 Ádám Szalai
Red Arrow Down.svg 69'

Wisselspelers:
FW 19 Tamás Priskin
Green Arrow Up.svg 69'
MF 18 Zoltán Stieber
Green Arrow Up.svg 79'
DF 16 Ádám Pintér
Green Arrow Up.svg 89'

Coach:

Vlag van Duitsland Bernd Storck


Man van de wedstrijd:

Vlag van Hongarije László Kleinheisler




















18 juni 2016
«onderlinge duels»
18:00 (UTC+2)


IJsland Vlag van IJsland

1 – 1

Vlag van Hongarije Hongarije

Stade Vélodrome, Marseille
Toeschouwers: 60.842
Scheidsrechter: Sergej Karasjov (Rusland)

G. Sigurðsson Goal 39' (pen.)


Goal 87' (e.d.) Sævarsson


















IJsland
















Hongarije
































































































IJsland:

GK 1
Hannes Þór Halldórsson
RB 2 Birkir Már Sævarsson
Kreeg geel 77'
CB 14
Kári Árnason
CB 6
Ragnar Sigurðsson
LB 23
Ari Freyr Skúlason
RW 7 Jóhann Berg Guðmundsson
Kreeg geel 42'
CM 17
Aron Gunnarsson Aanvoerder

Red Arrow Down.svg 66'
CM 10
Gylfi Sigurðsson
LW 8
Birkir Bjarnason
CF 15 Jón Daði Böðvarsson
Red Arrow Down.svg 69'
CF 9 Kolbeinn Sigþórsson
Red Arrow Down.svg 84'

Wisselspelers:
MF 20 Emil Hallfreðsson
Green Arrow Up.svg 66'
FW 11 Alfreð Finnbogason
Green Arrow Up.svg 69' Kreeg geel 74'
FW 22 Eiður Guðjohnsen
Green Arrow Up.svg 84'

Coach:

Vlag van Zweden Lars Lagerbäck
Vlag van IJsland Heimir Hallgrímsson


IJsland-Hongarije 18-06-2016.svg


























































































Hongarije:

GK 1
Gábor Király
RB 2
Ádám Lang
CB 23 Roland Juhász
Red Arrow Down.svg 85'
CB 20
Richárd Guzmics
LB 4 Tamás Kádár
Kreeg geel 81'
CM 8 Ádám Nagy
Kreeg geel 90+1'
CM 10
Zoltán Gera
RW 7
Balázs Dzsudzsák Aanvoerder
AM 15 László Kleinheisler
Kreeg geel 83'
LW 18 Zoltán Stieber
Red Arrow Down.svg 67'
CF 19 Tamás Priskin
Red Arrow Down.svg 67'

Wisselspelers:
FW 13 Dániel Böde
Green Arrow Up.svg 67'
FW 17 Nemanja Nikolić
Green Arrow Up.svg 67'
FW 9 Ádám Szalai
Green Arrow Up.svg 85'

Coach:

Vlag van Duitsland Bernd Storck


Man van de wedstrijd:

Vlag van IJsland Kolbeinn Sigþórsson




















22 juni 2016
«onderlinge duels»
18:00 (UTC+2)


Hongarije Vlag van Hongarije

3 – 3

Vlag van Portugal Portugal

Stade des Lumières, Lyon
Toeschouwers: 55.514
Scheidsrechter: Martin Atkinson (Engeland)

Gera Goal 19'
Dzsudzsák Goal 47'Goal55'


Goal 42' Nani
Goal 50'Goal62' Ronaldo


















Hongarije
















Portugal

































































































Hongarije:

GK 1
Gábor Király
RB 2
Ádám Lang
CB 23 Roland Juhász
Kreeg geel 28'
CB 20 Richárd Guzmics
Kreeg geel 13'
LB 3
Mihály Korhut
CM 6
Ákos Elek
CM 10 Zoltán Gera
Kreeg geel 34' Red Arrow Down.svg 46'
RW 14 Gergő Lovrencsics
Red Arrow Down.svg 83'
AM 16
Ádám Pintér
LW 7
Balázs Dzsudzsák Aanvoerder

Kreeg geel 56'
CF 9 Ádám Szalai
Red Arrow Down.svg 71'

Wisselspelers:
DF 21 Barnabás Bese
Green Arrow Up.svg 46'
FW 11 Krisztián Németh
Green Arrow Up.svg 71'
MF 18 Zoltán Stieber
Green Arrow Up.svg 83'

Coach:

Vlag van Duitsland Bernd Storck


Hongarije-Portugal 22-06-2016.svg























































































Portugal:

GK 1
Rui Patrício
RB 11
Vieirinha
CB 3
Pepe
CB 6
Ricardo Carvalho
LB 19
Eliseu
RW 10
João Mário
CM 14
William Carvalho
CM 8 João Moutinho
Red Arrow Down.svg 46'
LW 15 André Gomes
Red Arrow Down.svg 61'
CF 17 Nani
Red Arrow Down.svg 81'
CF 7
Cristiano Ronaldo Aanvoerder

Wisselspelers:
MF 16 Renato Sanches
Green Arrow Up.svg 46'
MF 20 Ricardo Quaresma
Green Arrow Up.svg 61'
MF 13 Danilo Pereira
Green Arrow Up.svg 81'

Coach:

Vlag van Portugal Fernando Santos


Man van de wedstrijd:

Vlag van Portugal Cristiano Ronaldo



Achtste finale




















26 juni 2016
«onderlinge duels»
21:00 (UTC+2)


Hongarije Vlag van Hongarije

0 – 4

Vlag van België België

Stadium Municipal, Toulouse
Toeschouwers: 38.921
Scheidsrechter: Milorad Mažić (Servië)



Goal 10' Alderweireld
Goal 78' Batshuayi
Goal 79' E. Hazard
Goal 90+1' Carrasco


















Hongarije
















België

































































































Hongarije:

GK 1
Gábor Király
RB 2 Ádám Lang
Kreeg geel 47'
CB 23 Roland Juhász
Red Arrow Down.svg 80'
CB 20
Richárd Guzmics
LB 4 Tamás Kádár
Kreeg geel 34'
CM 8
Ádám Nagy
CM 10 Zoltán Gera
Red Arrow Down.svg 46'
RW 14
Gergő Lovrencsics
AM 16 Ádám Pintér
Red Arrow Down.svg 75'
LW 7
Balázs Dzsudzsák Aanvoerder
CF 9 Ádám Szalai
Kreeg geel 90+2'

Wisselspelers:
MF 6 Ákos Elek
Green Arrow Up.svg 46' Kreeg geel 61'
FW 17 Nemanja Nikolić
Green Arrow Up.svg 75'
FW 13 Dániel Böde
Green Arrow Up.svg 80'

Coach:

Vlag van Duitsland Bernd Storck


Hongarije-België 26-06-2016.svg
























































































België:

GK 1
Thibaut Courtois
RB 16
Thomas Meunier
CB 2
Toby Alderweireld
CB 3 Thomas Vermaelen
Kreeg geel 67'
LB 5
Jan Vertonghen
CM 4
Radja Nainggolan
CM 6
Axel Witsel
RW 14 Dries Mertens
Red Arrow Down.svg 70'
AM 7
Kevin De Bruyne
LW 10
Eden Hazard Aanvoerder

Red Arrow Down.svg 81'
CF 9 Romelu Lukaku
Red Arrow Down.svg 76'

Wisselspelers:
MF 11 Yannick Carrasco
Green Arrow Up.svg 70'
FW 22 Michy Batshuayi
Green Arrow Up.svg 76' Kreeg geel 89'
MF 8 Marouane Fellaini
Green Arrow Up.svg 81' Kreeg geel 90+2'

Coach:

Vlag van België Marc Wilmots


Man van de wedstrijd:

Vlag van België Eden Hazard



Hongaars voetbalelftal



MLSZ · A-internationals · Selecties · Bondscoaches · Hongaars vrouwenelftal · Olympisch elftal · Hongarije U21 · Hongarije U20 · Hongarije U19 · Hongarije U18 · Hongarije U17


Interlands

1900 – 1909 ·
1910 – 1919 ·
1920 – 1929 ·
1930 – 1939 ·
1940 – 1949 ·
1950 – 1959 ·
1960 – 1969 ·
1970 – 1979 ·
1980 – 1989 ·
1990 – 1999 ·
2000 – 2009 ·
2010 – 2019


Internationale toernooien

OS 1912 ·
OS 1924 ·
WK 1934 ·
OS 1936 ·
WK 1938 ·
OS 1952 ·
WK 1954 ·
WK 1958 ·
OS 1960 ·
WK 1962 ·
EK 1964 ·
OS 1964 ·
WK 1966 ·
OS 1968 ·
EK 1972 ·
OS 1972 ·
WK 1978 ·
WK 1982 ·
WK 1986 ·
OS 1996 ·
EK 2016


Van jaar tot jaar

1902 ·
1903 ·
1904 ·
1905 ·
1906 ·
1907 ·
1908 ·
1909 ·
1910 ·
1911 ·
1912 ·
1913 ·
1914 ·
1915 ·
1916 ·
1917 ·
1918 ·
1919 ·
1920 ·
1921 ·
1922 ·
1923 ·
1924 ·
1925 ·
1926 ·
1927 ·
1928 ·
1929 ·
1930 ·
1931 ·
1932 ·
1933 ·
1934 ·
1935 ·
1936 ·
1937 ·
1938 ·
1939 ·
1940 ·
1941 ·
1942 ·
1943 ·
1944 ·
1945 ·
1946 ·
1947 ·
1948 ·
1949 ·
1950 ·
1952 ·
1952 ·
1953 ·
1954 ·
1955 ·
1956 ·
1957 ·
1958 ·
1959 ·
1960 ·
1961 ·
1962 ·
1963 ·
1964 ·
1965 ·
1966 ·
1967 ·
1968 ·
1969 ·
1970 ·
1971 ·
1972 ·
1973 ·
1974 ·
1975 ·
1976 ·
1977 ·
1978 ·
1979 ·
1980 ·
1981 ·
1982 ·
1983 ·
1984 ·
1985 ·
1986 ·
1987 ·
1988 ·
1989 ·
1990 ·
1991 ·
1992 ·
1993 ·
1994 ·
1995 ·
1996 ·
1997 ·
1998 ·
1999 ·
2000 ·
2001 ·
2002 ·
2003 ·
2004 ·
2005 ·
2006 ·
2007 ·
2008 ·
2009 ·
2010 ·
2011 ·
2012 ·
2013 ·
2014 ·
2015 ·
2016 ·
2017 ·
2018


Tegenstanders

Albanië ·
Algerije ·
Andorra ·
Antigua en Barbuda ·
Argentinië ·
Armenië ·
Australië ·
Azerbeidzjan ·
België ·
Bohemen ·
Bolivia ·
Bosnië en Herzegovina ·
Brazilië ·
Bulgarije ·
Canada ·
Chili ·
China ·
Colombia ·
Costa Rica ·
Cyprus ·
Denemarken ·
DDR ·
Duitsland ·
Egypte ·
El Salvador ·
Engeland ·
Estland ·
Faeröer ·
Finland ·
Frankrijk ·
Georgië ·
Griekenland ·
Ierland ·
IJsland ·
India ·
Iran ·
Israël ·
Italië ·
Ivoorkust ·
Japan ·
Joegoslavië ·
Jordanië ·
Kazachstan ·
Koeweit ·
Kroatië ·
Letland ·
Libanon ·
Liechtenstein ·
Litouwen ·
Luxemburg ·
Macedonië ·
Malta ·
Mexico ·
Moldavië ·
Montenegro ·
Nederland ·
Nederlands-Indië ·
Nieuw-Zeeland ·
Noord-Ierland ·
Noorwegen ·
Oekraïne ·
Oostenrijk ·
Paraguay ·
Peru ·
Polen ·
Portugal ·
Qatar ·
Roemenië ·
Rusland ·
San Marino ·
Saoedi-Arabië ·
Schotland ·
Slovenië ·
Slowakije ·
Sovjet-Unie ·
Spanje ·
Tsjechië ·
Tsjecho-Slowakije ·
Turkije ·
Uruguay ·
Verenigde Arabische Emiraten ·
Verenigde Staten ·
Verenigd Koninkrijk ·
Wales ·
Wit-Rusland ·
Zuid-Korea ·
Zweden ·
Zwitserland


Wedstrijden in detail

Brazilië (1954) ·
IJsland (2016) ·
Italië (1938) ·
Oostenrijk (2016) ·
West-Duitsland (1954)















Popular posts from this blog

Knooppunt Holsloot

Altaar (religie)

Gregoriusmis