Bureau Kijk in de Vegte





































Bureau Kijk in de Vegte

Diskjockey
Jeroen Kijk in de Vegte
Wouter van der Goes, Paul Rabbering (invaller)
Producer(s)
Carine Lacor, Sanne Blankena, Jasper Smit, Teun Verstegen, Marcel Ermers
Muziekgenre informatief

Uitzendingen
Tijdstip zondag 12.00–14.00 uur
Omroep
KRO-NCRV
Radiostation
NPO Radio 2
Periode
januari 2015 – heden





Portaal: 

Media


Bureau Kijk in de Vegte is een radioprogramma op de Nederlandse radiozender NPO Radio 2. Het programma wordt iedere zondag tussen 12.00 en 14.00 uur uitgezonden door KRO-NCRV. Bureau Kijk in de Vegte wordt gepresenteerd door Jeroen Kijk in de Vegte. Invalpresentatoren zijn Wouter van der Goes en Paul Rabbering. De sidekick is Sanne Blankena, de invalsidekick is Jasper Smit.


In het programma zoekt presentator Kijk in de Vegte naar antwoorden op vragen van luisteraars over alledaagse dingen. Luisteraars kunnen vragen insturen, waarna het productieteam op zoek gaat naar antwoorden op deze vragen. Het antwoord komt dan meestal van een kenner op het desbetreffende gebied. Het programma geeft '100% antwoordgarantie'.


Vaste programma-onderdelen zijn: de 'Muziekles van Robbie S.', waarin Rob Stenders anekdotes en andere verhalen vertelt bij de gedraaide muziek,
de rubriek 'Mijn moeder zei altijd...', waarin experts kijken of de adviezen van Jeroens moeder op waarheid berusten, en 'De borreltopper' ("jouw favoriete borrelfeitje vult de stilte op elk partijtje"), waarin wekelijks een luisteraar aan het woord komt die schittert met zijn of haar feitelijke kennis.


Het programma is sinds januari 2015 op NPO Radio 2 te horen, als opvolger van het programma Hemelbestormers, dat eveneens door Kijk in de Vegte werd gepresenteerd.














Popular posts from this blog

Knooppunt Holsloot

Altaar (religie)

Gregoriusmis